Meniu
Ciorbă de perișoare
Perișoare, legume (ceapă, morcov, țelină, ardei, roșii), smântână sau lapte acru, borș sau zeamă de lămâie, condimente (sare, piper, boia dulce, frunze de dafin)
20 lei
Sarmale cu mămăligă
Carne de porc tocată, varză murată, orez, ceapă, mămăligă
25 lei
Friptură de porc cu cartofi la cuptor
Carne de porc (cotlet, pulpă sau carne de porc tocată), cartofi, usturoi, ulei de măsline sau unt, condimente (sare, piper, boia, cimbru, rozmarin)
25 lei
Păstrăv la grătar cu garnitură la alegere
Păstrăv proaspăt, legume pentru grătar (ex: ardei, dovlecei, ciuperci), ulei de măsline, sare și piper, sos de lămâie și ierburi proaspete (ex: cimbru, rozmarin)
39 Lei
Gulaș de vită cu mămăligă
Carne de vită, este ingredientul principal al gulașului și poate fi folosită în diferite tăieturi, cum ar fi mușchiul, coastele sau gâtul. Ceapă, adaugă savoare și consistență gulașului, fiind un ingredient esențial în multe rețete tradiționale de gulaș. Ardei gras