Meniu

Ciorbă de perișoare 

Perișoare, legume (ceapă, morcov, țelină, ardei, roșii), smântână sau lapte acru, borș sau zeamă de lămâie, condimente (sare, piper, boia dulce, frunze de dafin)

20 lei

Sarmale cu mămăligă

Carne de porc tocată, varză murată, orez, ceapă, mămăligă

25 lei

Friptură de porc cu cartofi la cuptor

Carne de porc (cotlet, pulpă sau carne de porc tocată), cartofi, usturoi, ulei de măsline sau unt, condimente (sare, piper, boia, cimbru, rozmarin)

25 lei

Păstrăv la grătar cu garnitură la alegere

Păstrăv proaspăt, legume pentru grătar (ex: ardei, dovlecei, ciuperci), ulei de măsline, sare și piper, sos de lămâie și ierburi proaspete (ex: cimbru, rozmarin)

39 Lei

Gulaș de vită cu mămăligă

Carne de vită, este ingredientul principal al gulașului și poate fi folosită în diferite tăieturi, cum ar fi mușchiul, coastele sau gâtul. Ceapă, adaugă savoare și consistență gulașului, fiind un ingredient esențial în multe rețete tradiționale de gulaș. Ardei gras

38 lei

Cele prezentate mai susreprezintă doar un exemplu,detaliile le vom stabili la telefon

Creați un site gratuit!